postheadericon Nieuwe cache in de maak

Het is alweer even geleden dat we onze laatste cache gemaakt hebben. Na een tijdje brainstormen en een aantal ideeen te hebben bekeken zijn we begonnen met het uit werken van een nieuwe cache. De eerste gedachte spinsels zijn op papier gezet en de ideeen stapelen zich nu in een rap tempo op.

We kunnen met trots zeggen dat het eens iets anders is. We hebben nu ongeveer 600 caches gevonden en zijn dit nog niet tegen gekomen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het er nog niet is maar wij denken dat het anders is dan anders.

Ben je ondertussen nieuwschierig geworden…??? Nog even geduld want hij moet nog helemaal uit gewerkt worden en hij moet nog goed gekeurd worden.

 

We hopen in iedergeval dat we de cachers weer op een leuke manier kunnen vermaken!!!

 

Happy caching!!!!

Geef een reactie