postheadericon Dagje Duitsland

Vandaag stond een ritje richting Düren op het programma.

Samen met ons nieuwe team lid Jarno zijn we afgereisd naar het oosten. Vanmorgen om 09.00 uur zat iedereen in de auto om er weer een leuke dag van te maken. Toen we eenmaal op plaats van bestemming waren aan gekomen was het vinden van de eerste cache een fluitje van een cent. Dit beloofde nog wat voor de rest van de dag. Als alles zo makkelijk zou gaan als deze, zien we veel en kunnen we veel loggen. Maar de eerste vertraging liepen we al op toen we staande werden gehouden door de Duitse politie. Hij wilde toch wel even weten wat we allemaal aan het doen waren. Gelukkig kon Sietze zich verstaanbaar maken en konden we na een standaard paspoort controle snel weer op pad.

Zo veegde we 1 voor 1 wat stipjes van de kaart. De ene wat lastiger dan de andere maar tot op hede nog niet zo'n problemen. Aan het einde van de middag hadden we een cache op het oog. Moeilijkheid 1 ster, terrein 4.5 sterren, deze missen we nog in de tabel (zoals een hele hoop andere) en de kans deed zich voor dus moesten we deze mee pakken. Op de weg erheen vonden we het terrein wel wat zwaarder maar niet echt 4.5 sterren waard. Aangekomen op de locatie konden we in eerste instantie niks vinden. Tot we omhoog keken, en ja hoor daar hangt de cache. Ongeveer op 5 meter hoogte. Na wat proberen om de boom in te klimmen hebben we deze toch moeten laten hangen want het werd te gevaarlijk. Op de parkeerplaats aan gekomen besloten we er nog 1 te doen en dan weer naar huis te gaan.

We vonden een cache die 1.5/4 sterren was en vonden het een mooie vervanging van de cache die we hebben moeten laten hangen. Deze cache werd snel gevonden en gelogd. Zo hadden we toch nog een cache die enige  moeilijkheid had.

Ook vandaag was het weer een geslaagde cache dag waar we het gelukkig droog hebben kunnen houden!

[ Bekijk de Foto’s ]

One Response to “Dagje Duitsland”

Geef een reactie