postheadericon Shoppen bij de Adventure Store

Het is weer bijna weekend, wat natuurlijk betekend dat er (naar erg hoge waarchijnlijkheid) weer gecached gaat worden. Ons nieuwe teamlid Jarno moest nog van een paar goede schoenen worden voorzien. Na het werk en het avondeten, zijn Jarno, Suzan en ik richting de Adventure Store in Helmond gereden.

Na wat passen en meten had Jarno de juiste schoen te pakken! Een mooie lichte bergschoen van Lowa wel te verstaan. Terwijl Jarno aan het passen was, waren Suzan en ik de winkel al weer aan het doorstruinen voor spullen die we wel eens nodig konden hebben tijdens het Cachen. Op verzoek van Bjorn wierpen we een blik op het aanbod drinkflessen. Poeh.. een keuze maken… lastige opgave. De ALU flessen leken voor ons toch niet de geschikte, dus maar even doorgelopen naar de legerafdeling voor een goede veldfles.
Boven waren nog veel meer leuke dingen te vinden, bijvoorbeeld een mooie ammo box… en tja.. atijd makkelijk!

Nu waren de broeken aan de beurt. Deze hadden Suzan en ik al een tijdje op ons lijstje staan, aangezien die spijkerbroeken toch niet altijd zo ideaal bleken als we dachten. Ze blijven vaak lang nat, waardoor het wandelplezier een stuk achteruit gaat. Dit leek een makkelijke opgave, maar schijn bedriegt! Wat hebben ze voortaan een hoop verschillende broeken. De ene iets meer katoen, de andere weer lichter dan de ander. Waterafstotend, slijtvast… het hield niet op. Gelukkig was onze, bijna vaste, verkoper zo vriendelijk om ons ook dit uit te leggen. Na een x aantal broeken gepast te hebben, hadden we onze aankopen voor vandaag weer compleet.

Wat ons betreft kan het weekend beginnen, en kunnen we vol goede moed, en met de juiste spullen weer lekker op pad!
Adventure Store; bedankt voor de weer zo goede service, en waarschijnlijk.. tot ziens!

Geef een reactie