postheadericon Dagje cachen in en rond Eindhoven

Vandaag stond een route in en rond Eindhoven op het programma. We hadden wat opgeloste puzzels ingepakt en een pochet query aan gemaakt, zo is het toch wat makkelijker cachen. Het plan was vroeg vertrekken zodat we vandaag veel konden doen. De bedoelling was rond een uur of 9 vertrekken om de mystery's traditionals multi's en earth caches te doen. Helaas had ik de avond er voor vrij lomp mijn brommer vernield. Die moest dus naar de werkplaats, dit zouden we ervoor even doen. Om 07.50 uur krijg ik een telefoontje en daarna een sms-je van Sietze. Hij heeft een lekkage gehad. Heel de slaapkamer stond blank. Hmm valt dat allemaal even tegen. We hadden eerst maar even de brommer weg gebracht toen een water stofzuiger gehaald om de slaap kamer van Sietze en Suus weer droog te maken. Toen dat klaar was (om een uur of 11) konden we eindelijk vertrekken.

De dag was al niet zo goed begonnen dus wie weet wat ons te wachten staat.

Aangekomen bij de eerste cache begon het al te regenen, dit kon er ook nog wel bij. Na de 2de cache toch maar even gaan schuilen bij John en Miranda (vrienden van Suus en Sietze). Daar even gezellig bij gebuurt en koffie gedronken tot het weer droog was.

 

De rest van de dag ging vrij voorspoedig. Nog even kennis gemaakt en gezellig staan te buurten met Ennes53 bij de cache Casper II.

Binnekort maar weer een dag uit kiezen om weer op pad te gaan.

Kortom het was weer een gezellige, geslaagde cache dag.

Geef een reactie