postheadericon De wirwar van cijfers

Eindelijk is het weer zo ver. Een nieuwe cache is uit gekomen.
We speelde al een hele tijd met het idee om er weer 1 te plaatsen maar het ontbrak ons aan goede idee├źn voor een puzzel of container.
Na veel wikken en wegen werd de knoop door gehakt en een nieuwe mystery cache was geboren. Eerst moesten de gebruikelijke dingen gebeuren zoals een locatie vinden, het pijlen van de coordinaten en de pagina maken voordat deze ter revieuw aan geboden kon worden. We weten dat dat het op dit moment druk is waardoor we verwacht hadden dat de cache in of na het weekend online zou komen maar niets was minder waar. Na ongeveer 15 minuten te hebben gewacht was onze cache goed gekeurd en voor iedereen toegankelijk gemaakt, als je de puzzel op kan lossen.

In iedergeval veel plezier en succes met deze cache!

Groetjes,

Team Zeuz-V

Reacties zijn gesloten.